-INGYENES országos szállítás* ! - Fizess a futárnak! + A futár jelenlétében csomag bontás!

*Bizonyos modellek esetében van házhozszállítási díj, mely összegéről a termék adatlapján tájékozódhat.

Házhozszállításnál

A futár jelenlétében ki KELL bontani a dobozt és ELLENŐRIZNI a TV sértetlenségét! Országos szállítás!

-Nálunk ANNYIT FIZET amennyit írunk!!! NINCS rejtet költség, NINCS plusz utánvét díj, NINCS kezelési költség stb... !!!

-Tv-k szállítása az EGÉSZ ország területén történik!!!!

- Minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Tisztelt Vásárlóink!
Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy nálunk nem kell tartania sérült/pixel hibás/törött/működés képtelen készüléktől, mivel az Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik a TV-k átadás előtti ellenőrzése. Tehát, mi minden TV-t mielőtt elküldenénk önnek, vagy az üzletünkben megvásárolná, bekapcsoljuk-ellenőrizzük!
Az ellenőrzés célja: sérülés, világító pixel kiszűrése és a gyári tartozékok megléte.

Ajándék tőlünk, Önnek !

Hogy mit is kap ajándékba? Egy olyan szolgáltatást amelynek a neve: Tételes áru átadás.

Ez kifejezetten azon kedves Vásárlóink számára nyújtjuk, akik a webshopunkban rendelnek és házhoz szállítást kérnek.

Hogy miért is jó ez a tételes áru átadás Önnek? Mert ha ön rendel egy készüléket -bárhol - amelynek vagy van szállítási díja vagy nincs, ez csak a szállítási díjat tartalmazza a webshoptól az ügyfélig. Tehát jön a futár, Ön szemrevételezi a dobozt, ha nem sérült a doboz akkor kifizeti a készüléket és a futár már tovább is állt. De ha nem sérült a doboz az még nem azt jelenti, hogy nem törött a készülék benne! Na ITT jön közbe a mi ajándékunk, a Tételes áru átadás! Ez a szolgáltatás arra jogosítja fel Önt, hogy mielőtt még aláírná az átvételt a futárnak (függetlenül attól hogy sérült a doboz vagy sem), az átvevő kibonthatja a dobozt, kiveheti a készüléket és kikapcsolt állapotban szemrevételezheti, hogy valóban egy sérülésmentes készüléket kapott.

Ennek a szolgáltatásnak alap estben a díja 3.000. Ft lenne! De mi ezt Önnek most ajándékba adjuk!

Tehát, Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a készülék, addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülés mentes készüléket vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

Reméljük meg ajándékozhatjuk :)

Amennyiben sérült a termék, úgy kérjük a szállító jelenlétében jegyzőkönyvet írni !!! 

A tételes áru átadás szolgáltatást nem kötelezőt igénybe venni, viszont Mi minden tv szállításhoz automatikusan megrendeljük! Ön dönti el, hogy él vele, igénybe veszi vagy nem! Viszont az aláírást követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni, töréssel, sérüléssel, tartozékok hiányával kapcsolatban!!!

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Rólunk

Vállalkozás kezdésének éve: 2002 

az az 18 éves Magyar tulajdonú vállalkozás !!!

A TVRAKTÁR.hu webáruházat azért hoztuk létre mert úgy láttuk, hogy szükség van egy olyan Magyar webáruházra a magyarországi vásárlóknak, amely nemcsak a nevével tudja sugallni azt, hogy itt valóban van raktárkészlet! Rengeteg, sok tv-vel!

VALÓS raktárkészlettel, naponta többször frissülő készlet információ és nagyon rövid (1-max. 3 munkanap) szállítási idővel szolgálja a vásárlói igényeket.

Itt most leírhatnám, hogy mekkora árukészlettel rendelkezünk -de ezt megnézheted a lenti videóban- és milyen profik vagyunk mindenben...  De inkább beszéljenek helyettünk a vásárlóink.

<= Itt az oldal szélén bal oldalt narancssárga fülre (Vásárlói Vélemények) rákattintva megtekintheti az elégedettségi százalékot és elolvashatja a véleményeket. Minden képen ajánlom, mert sajnos az a tapasztalat, hogy vásárlás előtt kevesen olvassák el a véleményeket a kiválasztott boltról és így belefutnak olyan helyzetekbe, hogy 7-10 nap múlva sem kapják meg a megrendelt tv-t. Csak azért mert 1000 Forinttal csábítóbb árat kínáltak. De mit ér az 1-2 ezer Forint ha úgy sem kapja meg a megrendelt tv-t? Akkor a kedvezményt sem kapta meg. Nem igaz?

NÁLUNK ILYEN NINCS!! Amire azt írjuk RAKTÁRON azt rögtön ÁTVEHETI vagy kiszállítás esetén 1-2 munkanapon belül ÖNNÉL van várva várt tv-je! 

Áraink tartalmazzák a 27% áfát !!

 

Üzemeltető:

Neve: Zsofka Tamás E.V.

Címe: 1039 Budapest, Rákóczi utca 10.

Nysz: 3022320

Adószám: 62866761-2-41

Bank: OTP

Számlaszám: 11703006-20431259

Nyilvántartásba vevő szerv: Budapest Főváros Kormányhivatala III. kerületi Hivatala

Elérhetőségek:

Telefonszám: 0620-25-25-074

Email: info@tvraktar.hu


Tárhelyszolgáltató neve: Webonic Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

Tárhelyszolgáltató telephelye: 8000 Székesfehérvár, Budai út. 9-11.
Tel.: +36 22 78 76 74

e-mail címe: support@webonic.hu


Zsofka Tamás a 8 Általános iskola után Háztartási gépszerelő, majd utána Elektronikai műszerész iskolát végzett. 1998-ban tv szerelőként dolgozott egy 3. kerületi szervizben. 2002-ben Egyéni vállalkozóként saját szervizt nyitott majd közben OKJ-s felnőtt képzésen elvégezte a Kereskedő boltvezető iskolát. 2004-től kezdett használt illetve újracsomagolt műszaki cikkeket értékesíteni a szervizelés mellett. 2007-től már felesége, Zsófi is a boltban dolgozik vele. 2008-ban átköltöztek a jelenlegi telephelyükre Csillaghegyre mert a békásmegyeri üzletük már kicsinek bizonyult. 2010-től Tamás úgy dönt, hogy a szervizelést megszünteti és teljes erőbedobással a kereskedelemre fókuszál. Mivel nem látta értelmét ketté szakadni, mert így egyik tevékenységre sem tudott megfelelő figyelmet fordítani. Tehát maradt az értékesítés. 2013 Decemberében Zsófi és Tamás már elkezdett vadonatúj tv-ket is forgalmazni és 2014 tavaszára már csak új tv-ket árusítottak, elhagyva az outletes tv-k értékesítését.

Fókuszálva a vásárlói igényekre, 2015-ben meg is nyerték az Árukereső által rendezett, Ország Boltja versenyen, a Szórakoztató Elektronika kategóriában, a Minőségi Díj 1. helyezését. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy jelentős nagyságú raktárkészletet tartanak fent. Ezzel áthidalva, a beszerzési időt és így a vásárlóiknak, nem kell heteket, de még 3-4 napot sem várakoznia a vásárolni kívánt tv-re. Aki házhoz kéri a tv-t, annak 1-2 munkanapon belül kiszállítják! Ha valaki pedig a boltjukban vásárol, akkor neki azonnal tudják prezentálni a raktáron jelzett típust. Tamásék két komoly problémát látnak a jelenlegi piacon, ami akár a csalódott vásárlók kedvét is szeghetik az internetes vásárlástól. Az egyik az, hogy kevesen árusítanak szakértelemmel. Nagyon sok olyan webáruház van, akik nem tv-ket értékesítenek hanem cikkszámokat és a telefon másik végén, fogalma sincs az eladónak arról, hogy mit árusít. Vagy éppen nulla raktárkészlettel, valamivel kedvezményesebb áron kínálnak tv-ket, melyekre csak vár a vásárló, de a hitegetésen kívül mást nem kap. A másik nagy probléma az, hogy sok kereskedő árusít újracsomagolt és felújított tv-ket és azokat többen új tv ként kínálnak !!!

Végezetül mindenkinek azt tanácsolják, hogy a vásárlás pillanatában ne csak az árakat tartsák szem előtt, hanem olvassanak el a kiszemelt webáruházról a véleményeket, értékeléseket. Mert az Árukeresőn, az Árgépen és az Olcsóbbat.hu ár összehasonlító oldalakon is lehet a boltokról véleményeket olvasni. Továbbá, érdemes inkább magyarországi bolttól vásárolni, mert a garanciális probléma esetén sokkal gördülékenyebb az egész ügymenet. Fontos még azt is szem előtt tartani, hogy legyen egy fizikális boltja a webáruháznak, ahová bemehetünk személyesen is ha mégsem érnénk el a boltot telefonon.