-INGYENES országos szállítás* ! - Fizess a futárnak! + A futár jelenlétében csomag bontás!

*Bizonyos modellek esetében van házhozszállítási díj, mely összegéről a termék adatlapján tájékozódhat.

Házhozszállításnál

A futár jelenlétében ki KELL bontani a dobozt és ELLENŐRIZNI a TV sértetlenségét! Országos szállítás!

-Nálunk ANNYIT FIZET amennyit írunk!!! NINCS rejtet költség, NINCS plusz utánvét díj, NINCS kezelési költség stb... !!!

-Tv-k szállítása az EGÉSZ ország területén történik!!!!

- Minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Tisztelt Vásárlóink!
Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy nálunk nem kell tartania sérült/pixel hibás/törött/működés képtelen készüléktől, mivel az Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik a TV-k átadás előtti ellenőrzése. Tehát, mi minden TV-t mielőtt elküldenénk önnek, vagy az üzletünkben megvásárolná, bekapcsoljuk-ellenőrizzük!
Az ellenőrzés célja: sérülés, világító pixel kiszűrése és a gyári tartozékok megléte.

Ajándék tőlünk, Önnek !

Hogy mit is kap ajándékba? Egy olyan szolgáltatást amelynek a neve: Tételes áru átadás.

Ez kifejezetten azon kedves Vásárlóink számára nyújtjuk, akik a webshopunkban rendelnek és házhoz szállítást kérnek.

Hogy miért is jó ez a tételes áru átadás Önnek? Mert ha ön rendel egy készüléket -bárhol - amelynek vagy van szállítási díja vagy nincs, ez csak a szállítási díjat tartalmazza a webshoptól az ügyfélig. Tehát jön a futár, Ön szemrevételezi a dobozt, ha nem sérült a doboz akkor kifizeti a készüléket és a futár már tovább is állt. De ha nem sérült a doboz az még nem azt jelenti, hogy nem törött a készülék benne! Na ITT jön közbe a mi ajándékunk, a Tételes áru átadás! Ez a szolgáltatás arra jogosítja fel Önt, hogy mielőtt még aláírná az átvételt a futárnak (függetlenül attól hogy sérült a doboz vagy sem), az átvevő kibonthatja a dobozt, kiveheti a készüléket és kikapcsolt állapotban szemrevételezheti, hogy valóban egy sérülésmentes készüléket kapott.

Ennek a szolgáltatásnak alap estben a díja 3.000. Ft lenne! De mi ezt Önnek most ajándékba adjuk!

Tehát, Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a készülék, addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülés mentes készüléket vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

Reméljük meg ajándékozhatjuk :)

Amennyiben sérült a termék, úgy kérjük a szállító jelenlétében jegyzőkönyvet írni !!! 

A tételes áru átadás szolgáltatást nem kötelezőt igénybe venni, viszont Mi minden tv szállításhoz automatikusan megrendeljük! Ön dönti el, hogy él vele, igénybe veszi vagy nem! Viszont az aláírást követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni, töréssel, sérüléssel, tartozékok hiányával kapcsolatban!!!

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Ajándék tőlünk, önnek

Ajándék tőlünk, önnek

2015.01.27

Kedves Ismeretlen!

Ajándék tőlünk, Önnek !

Még bizonytalan, hogy hol vásároljon? Melyik Webshopban, Üzletben? Reméljük ezzel az ajándékkal -ami valójában egy szolgáltatás-  elnyerjük bizalmát, tetszését  :)

Hogy mit is kap? Egy olyan szolgáltatást amelynek a neve: Tételes árú átadás.

Ez kifejezetten azok számára lett kitalálva, akik a webshopban rendelnek és házhoz szállítást kérnek.

Hogy miért is jó ez a tételes árú átadás önnek? Mert ha ön rendel egy készüléket -bárhol - amelynek vagy van szállítási díja, vagy nincs, ez csak a szállítási díjat tartalmazza a webshoptól az ügyfélig. Tehát jön a futár, ön szemrevételezi a dobozt, ha a doboz nem sérült akkor kifizeti a készüléket és a futár már tovább is állt. De ha nem sérült a doboz, az még nem azt jelenti, hogy nem törött a készülék benne. Na ITT jön közbe a mi ajándékunk, a Tételes árú átadás. Ez arra jogosítja fel önt, hogy mielőtt még kifizetné a készüléket a futárnak (függetlenül attól hogy sérült a doboz vagy sem) kibonthatja a dobozt, kiveheti a készüléket és szemrevételezheti, hogy valóban egy hibátlan készüléket kapott.

Ennek a szolgáltatásnak alap estben 3.000.- ft -os díja van. De most mi ezt önnek ajándékba adjuk!

Tehát, ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, ön fizet,-> utána ellenőrzi a tv épségét -> ha minden rendben CSAK az után írja alá az átvételt, addig a futár türelmesen vár !

Reméljük meg ajándékozhatjuk :)