INGYENES a TV-k házhozszállítása!

-Nálunk ANNYIT FIZET amennyit írunk, NINCS rejtet költség, NINCS plusz utánvét díj, NINCS kezelési költség stb... !!!

-Tv-k szállítása mérettől és ártól függetlenül az EGÉSZ ország területén INGYENES!!!!

- Minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a készülék, addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülés mentes készüléket vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Rólunk

Vállalkozás kezdésének éve: 2002 

az az 16 éves Magyar tulajdonú vállalkozás !!!

A TVRAKTÁR.hu webáruházat azért hoztuk létre mert úgy láttuk, hogy szükség van egy olyan Magyar webáruházra a magyarországi vásárlóknak, amely nemcsak a nevével tudja sugallni azt, hogy itt valóban van raktárkészlet! Rengeteg, sok tv-vel!

VALÓS raktárkészlettel, naponta többször frissülő készlet információ és nagyon rövid (1-max. 2 munkanap) szállítási idővel szolgálja a vásárlói igényeket.

Itt most leírhatnám, hogy mekkora árukészlettel rendelkezünk -de ezt megnézheted a lenti videóban- és milyen profik vagyunk mindenben...  De inkább beszéljenek helyettünk a vásárlóink.

<= Itt az oldal szélén bal oldalt narancssárga fülre (Vásárlói Vélemények) rákattintva megtekintheti az elégedettségi százalékot és elolvashatja a véleményeket. Minden képen ajánlom, mert sajnos az a tapasztalat, hogy vásárlás előtt kevesen olvassák el a véleményeket a kiválasztott boltról és így belefutnak olyan helyzetekbe, hogy 7-10 nap múlva sem kapják meg a megrendelt tv-t. Csak azért mert 1000 Forinttal csábítóbb árat kínáltak. De mit ér az 1-2 ezer Forint ha úgy sem kapja meg a megrendelt tv-t? Akkor a kedvezményt sem kapta meg. Nem igaz?

NÁLUNK ILYEN NINCS!! Amire azt írjuk RAKTÁRON azt rögtön ÁTVEHETI vagy kiszállítás esetén 1-2 munkanapon belül ÖNNÉL van várva várt tv-je! 

Áraink tartalmazzák a 27% áfát !!

 

Üzemeltető:

Neve: Zsofka Tamás E.V.

Címe: 1039 Budapest, Rákóczi utca 10.

Nysz: 3022320

Adószám: 62866761-2-41

Bank: OTP

Számlaszám: 11703006-20431259

Nyilvántartásba vevő szerv: Budapest Főváros Kormányhivatala III. kerületi Hivatala

Elérhetőségek:

Telefonszám: 0620-25-25-074

Email: info@tvraktar.hu


Tárhelyszolgáltató neve: Webonic Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

Tárhelyszolgáltató telephelye: 8000 Székesfehérvár, Budai út. 9-11.
Tel.: +36 22 78 76 74

e-mail címe: support@webonic.hu


Zsofka Tamás a 8 Általános iskola után Háztartási gépszerelő, majd utána Elektronikai műszerész iskolát végzett. 1998-ban tv szerelőként dolgozott egy 3. kerületi szervizben. 2002-ben Egyéni vállalkozóként saját szervizt nyitott majd közben OKJ-s felnőtt képzésen elvégezte a Kereskedő boltvezető iskolát. 2004-től kezdett használt illetve újracsomagolt műszaki cikkeket értékesíteni a szervizelés mellett. 2007-től már felesége, Zsófi is a boltban dolgozik vele. 2008-ban átköltöztek a jelenlegi telephelyükre Csillaghegyre mert a békásmegyeri üzletük már kicsinek bizonyult. 2010-től Tamás úgy dönt, hogy a szervizelést megszünteti és teljes erőbedobással a kereskedelemre fókuszál. Mivel nem látta értelmét ketté szakadni, mert így egyik tevékenységre sem tudott megfelelő figyelmet fordítani. Tehát maradt az értékesítés. 2013 Decemberében Zsófi és Tamás már elkezdett vadonatúj tv-ket is forgalmazni és 2014 tavaszára már csak új tv-ket árusítottak, elhagyva az outletes tv-k értékesítését.

Fókuszálva a vásárlói igényekre 2015-ben meg is nyerték az Árukereső által rendezett Ország Boltja versenyen a Szórakoztató Elektronika kategóriában a Minőségi Díj 1. helyezését. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy jelentős nagyságú raktárkészletet tartanak fent. Ezzel áthidalva a beszerzési időt és így a vásárlóiknak nem kell heteket de még 3-4 napot sem várakoznia a vásárolni kívánt tv-re. Aki házhoz kéri a tv-t annak 1-2 munkanapon belül kiszállítják, ha valaki meg a boltjukban vásárol, akkor neki azonnal tudják prezentálni a raktáron jelzett típust. Tamásék két komoly problémát látnak a jelenlegi piacon, ami akár a csalódott vásárlók kedvét is szeghetik az internetes vásárlástól. Az egyik az, hogy kevesen árusítanak szakértelemmel. Nagyon sok olyan webáruház van akik nem tv-ket értékesítenek hanem cikkszámokat és a telefon másik végén fogalma sincs az eladónak arról, hogy mit árusít. Vagy éppen nulla raktárkészlettel, valamivel kedvezményesebb áron kínálnak tv-ket melyekre csak vár a vásárló de a hitegetésen kívül mást nem kap. A másik nagy probléma az, hogy sok kereskedő árusít újracsomagolt és felújított tv-ket és azokat többen új tv ként kínálnak !!!

Végezetül mindenkinek azt tanácsolják, hogy a vásárlás pillanatában ne csak az árakat tartsák szem előtt, hanem olvassanak el a kiszemelt webáruházról a véleményeket, értékeléseket. Mert az Árukeresőn, az Árgépen és az Olcsóbbat.hu ár összehasonlító oldalakon is lehet a boltokról véleményeket olvasni. Továbbá, érdemes inkább magyarországi bolttól vásárolni, mert a garanciális probléma esetén sokkal gördülékenyebb az egész ügymenet. Fontos még azt is szem előtt tartani, hogy legyen egy fizikális boltja a webáruháznak, ahová bemehetünk személyesen is ha mégsem érnénk el a boltot telefonon.