INGYENES a TV-k házhozszállítása!

-Nálunk ANNYIT FIZET amennyit írunk, NINCS rejtet költség, NINCS plusz utánvét díj, NINCS kezelési költség stb... !!!

-Tv-k szállítása mérettől és ártól függetlenül az EGÉSZ ország területén INGYENES!!!!

- Minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Ön rendel -> mi küldjük -> jön a futár, Ön átadja neki a vételárat, utána kibonthatja a csomagot és ellenőrzi, hogy törés mentes a készülék, addig a futár vár (esetleg segít) -> ha minden rendben CSAK akkor írja alá az átvételt! Így segítünk abban, hogy Ön csak sérülés mentes készüléket vegyen át és a vásárlás öröm legyen az Ön számára is!!

A terméket sikeresen kosárba helyezte.

Tovább nézelődök.
Kosár véglegesítése »

Hasznos tudnivalók

Vigyázz, nehogy csalás áldozata legyél!!! (új helyett újracsomagolt)

Tisztet Vásárlók!Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy amikor tv-t rendelsz a különböző ár összehasonlító oldalakon található boltokból, akkor előfordulhat, hogy az újnak hirdetett tv-k mégsem újak!

Erről sajnos csak akkor fogsz meggyőződni amikor már késő!

Mielőtt megveszed, vagy átveszed a kiválasztott boltban a várva várt tv-t, légy körültekintő!!!

Mert vannak olyan üzletek, melyek kifejezetten arra szakosodtak, hogy az "ÚJRACSOMAGOLT" tv-ket ÚJKÉNT adják el neked!!!

Ha a következő felsorolt tények közül az egyikkel is találkozol akkor valószínűleg átverés áldozata vagy, tehát új tv helyett újracsomagolt tv-t vettél kb 5%-al olcsóbban.

- Nem a típusnak megfelelő dobozban van. (49" vásárolsz, de 50" tv dobozban van, vagy 49uj6307 vásárolsz de a doboz elején 49lj5 van írva. A helyes jelzés ilyenkor 49uj6!!)

- Piros R/B feliratú bélyegzés a doboz oldalán.

- OUT OF WARRANTY felirat a dobozra ragasztva.

- Kivágva a gyári szám a tv hátulján, esetleg a régi típusjelölő matricára új gyári szám van ragasztva.

- Dobozsérültnek van megnevezve, valójában már szét lett javítva és a sok szállítás miatt sérült a doboza vagy van másik típus dobozában.

- A tv hátuljában a csavarok fején látszik, hogy már volt csavarozva.

- Kifejezetten a bolt vállalja a garanciát.

- Talp illetve káva karcos.Tisztelt Vásárlók, nem azzal van probléma, hogy ilyen tv-k forgalomba vannak. Hanem azzal van a gond, hogy ezeket a gyártó által a garanciából kivont, selejt, visszajavított, valaki által meghibásodás esetén visszavitt készülékeket, ÚJ, Csomagolássérült de vadonat új tv-ként adják el !! Ezzel megkárosítva téged a jóhiszemű vásárlót. Mert egy visszajavított, selejt tv nem 5-10%-al ér kevesebbet az újhoz képest, hanem 40-50%-al.Sajnos, ha észre is veszed, hogy át akarnak verni, sokszor már késő... Mert már haza vitted, utána viheted vissza, elment vele 1-2 nap, nem kevés benzin, és csomó idegeskedés. Megéri?Konkrétan van ilyen bolt fent a tv-ivel az egyik ismert ár összehasonlító oldalon is...


Az LG webOS 3.5 smart platform újdonságai

Klikk a linkre: https://prohardver.hu/teszt/az_lg_webos_3_5_smart_platform_ujdonsagai/teljes.html


De mi az a nanocellás TV?

Klikk a linkre.

https://prohardver.hu/teszt/lg_nanocell_video/teljes.html 


2017 -es Samsung Tv funkciókkal kapcsolatos segítség

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201706/20170626110941063/HUN_KTMDVBEUL-3.0.1_170621.0.pdf


Vitarendezés, Panaszkezelés, Békéltető Testületek elérhetőségei, ODR link

Panaszaival és vitarendezés érdekében ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, ahol mindent elkövetünk azért, hogy a problémákat megoldjuk és a vitás kérdéseket rendezzük.Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:

Zsofka Tamás e.v. (tvraktar.hu)

Postázási cím: 1039. Bp, Petőfi u.2.

Telefonszám: 0620-2525-074

E-mail: info@tvraktar.hu

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől - péntekig 10 - 18 óra között áll rendelkezésükre.Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik. A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információk és a Békéltetői Testületek elérhetőségeit a következő sorban találhatóak ill. PDF formátumban letölthetőek.A Békéltető Testületek elérhetőségeihez kattintson ide


ODR LinkAz online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami az info@tvraktar.huAz online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU


mit jelentenek a kifejezések?

UHD felbontás Tapasztald meg az élénk részleteket az UHD TV 4K felbontásának köszönhetően. Az élethű színeknek és fényerőnek köszönhetően minden megtekintett tartalom jobban fog megjelenni, mint valaha.PurColour Fedezd fel a természetes színeket a PurColour segítségével. Vesd bele magad a szórakozásba és élvezd az élethű és részletgazdag színvilágot.HDR Gyönyörködj az eddig nem látott részletekben. Éld át az igazi HDR-élményt a lenyűgöző részletességű fényes és árnyékos jelenetekkel.UHD Dimming Az UHD Dimming technológia optimális színeket - mély feketét és tiszta fehéret - élességet és kontrasztot biztosít az élethű képminőség érdekében.One remote control  A Te kezedben van a kontroll! Irányítsd minden eszközödet egyetlen távirányító segítségével. A Hangalapú irányításnak köszönhetően többé nem kell átfutnod a csatornákat.Smart View Csak csatlakoztasd mobilodat a nagy képernyőhöz, és élvezd tartalmaid széles választékát. A Smart View applikáció segítségével pedig teljesen átveheted az irányítást mobiloddal.SmartHub Nézz mindent egy helyen. A One Depth segítségével az összes tartalmadat meg tudod jeleníteni egy képernyőn. Férj hozzá könnyedén tartalmaidhoz, és nyisd meg az előnézeti módot, mielőtt továbblépnél.Auto detection Felismeri eszközeidet, amint csatlakoztatod azokat a TV-hez. A Samsung TV automatikusan felismeri eszközeidet, és azonnal kiválaszthatod a bemenetet.
Lakóhely szerinti Járási Hivatalok

Tisztelt Vásárlók!A lakóhely szerinti Járási Hivatalok elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak.http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-lista


Ajánlott Min. illetve max. Tv nézési távolságok


  • 32" (80cm)  Minimális Táv.: 1,2m   Maximális Táv.: 2,3m

  • 40"-42" (101cm-106cm)  Minimális Táv.: 1,6m   Maximális Táv.: 3,2m

  • 48"-49" (121cm-124cm)  Minimális Táv.: 1,8m   Maximális Táv.: 3,6m

  • 50" (126cm)  Minimális Táv.: 1,9m    Maximális Táv.: 4,7m

  • 55" (139cm)  Minimális Táv.: 2m   Maximális Táv.: 5,4m


Samsung J5100 szériának a használati útmutatója

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201412/20141222145110031/%5BHUN%5DNLDVBEU2H-1011-0904.pdf


minden tv-t ellenőrizve küldünk ki / adunk át!

Tisztelt Vásárlóink!
Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy nálunk nem kell tartania sérült/pixel hibás/törött/működés képtelen készüléktől, mivel az Ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik a TV-k átadás előtti ellenőrzése. Tehát, mi minden TV-t mielőtt elküldenénk önnek, vagy az üzletünkben megvásárolná, bekapcsoljuk-ellenőrizzük!
Az ellenőrzés célja: sérülés, világító pixel kiszűrése és a gyári tartozékok megléte.

Reméljük ezzel a plusz szolgáltatással is az önök maximális elégedettségét tudjuk szolgálni.

Tv-t csak állítva szabad szállítani !

Minden Gyári csomagoláson fel van tüntetve, hogy a Tv-t csak állítva szabad szállítani!
Ennek oka, hogy megfeszülhet, megnyomódhat, megsérülhet a kijelző. Ezek következtében keletkezhet a készülékbe pixel pont-csík, folt, esztétikai sérülés.

Tehát arra kérünk minden nálunk vásárolni készülő Kedves ügyfelet, hogy 50" 55" 60" 65" 70" 75" -os készülék vásárlása esetén nagy autóval jöjjenek.

Kisebb méretű készülék vásárlása estén max. 2 fő jöjjön, hogy legyen hová behelyezni a tv-t.